photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Post Malone feat. 21 Savage – Rockstar (videoclip nou)
post-malone-21-savage-rockstar

Post Malone feat. 21 Savage – Rockstar (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Post Malone feat. 21 Savage – Rockstar (videoclip nou)

Post Malone se transforma intr-un adevarat luptator samurai cu katana in mana pentru videoclipul single-ului Rockstar. Vizualul pentru colaborarea cu 21 Savage include scene destul de sangeroase, parca inspirate din Kill Bill, motiv pentru care are si un avertisment pentru cei mai slabi de inima.

Pana la finalul videoclipului, cei doi au cam ras totul in jurul lor, sunt plini de sange din cap pana in picioare si au in jurul lor doar corpuri fara viata. Urmariti mai jos videoclipul pentru unul dintre hiturile momentului.

Rockstar se afla pentru a sasea saptamana la varful topului Hot 100 si e extras de pe urmatorul album pe care Post Malone il va lansa, Beerbongs & Bentleys. Pe rapper il stiti din 2015, cand piesa White Iverson a ajuns pe locul 14 in Billboard Hot 100 si i-a adus si un contract cu un label. Mai departe, Post Malone, a ajuns sa lucreze cu nume mari din industrie, inclusiv Kanye West, care l-a adus pe piesa Fade si cu Justin Bieber, care l-a inclus ca opening act in turneul sau Purpose.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com