photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Prince Royce, Shakira – Deja vu (piesa noua)
13-Prince-Royce-at-Calibash-2017-billboard-1548

Prince Royce, Shakira – Deja vu (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Prince Royce, Shakira – Deja vu (piesa noua)

Prince Royce se pregateste de lansarea unui nou album, iar astazi ascultam inca o piesa extrasa de pe Five. De data aceasta e un featuring cu Shakira, o frumoasa badala intitulata Deja Vu.

Cel de-al cincilea album Prince Royce va aparea pe 24 februarie si include piese cu Chris Brown, Zendaya si Farruko si vine la doi ani dupa Double Vision. Pe acel disc am ascultat piesa cu Jennifer Lopez,Back It Up, single care a ajuns pe locul 10 in US Latin Pop Songs si pe locul 92 in Billboard Hot 100. Double Vision a inclus si cel mai de succes single al sau de pana acum, Stuck on a Feeling, un featuring cu Snoop Dogg care a urcat pana pe pozitia 43.

The Prince of Bachata, cum i se mai spune, si-a facut debutul in muzica in 2010, dupa o perioada in care americanul cu origini dominicane s-a gandit sa lase reggaetonul pentru bachata. Primul sau album i-a dat si primul succes, piesa Corazon sin cara, care a ajuns pe locul intai in Billboard Hot Latin Songs, in timp ce discul a fost nominalizat la Latin Grammy. Au urmat Phase II si Soy El Mismo, cu single-ul Darte un Beso si o nominalizare la Contemporary Tropical Album la Latin Grammy 2014. Double Vision, aparut in 2015, a reprezentat un disc gandit mai mult pentru piata vorbitoare de limba engleza, un experiment care i-a iesit cu succes cantaretului acum in varsta de 28 de ani. De-a lungul timpului, Prince Royce a colaborat cu alte nume mari din zona latino: Mana, Thalia, Daddy Yankee sau Wisin.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com