photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / PRO TV sustine participarea lui Ovidiu Anton la Eurovision!
ovidiu anton - pro tv

PRO TV sustine participarea lui Ovidiu Anton la Eurovision!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

PRO TV sustine participarea lui Ovidiu Anton la Eurovision!

Chiar daca Televiziunea Romana a fost exlusa de EBU, inca mai exista sase ca tara noastra sa fie reprezentata anul acesta la Eurovision de catre Ovidiu Anton.

Pro Tv si Ovidiu Anton trimit o scrisoare deschisa catre EBU, European Broadcasting Union, in care ii invita sa isi reconsidere decizia si sa caute alaturi de noi solutiile pentru participarea lui Ovidiu Anton la concursul din Stockholm si pentru a le aduce romanilor Eurovision, la PRO TV.

“Respectam decizia recenta luata de EBU in ceea ce priveste acest subiect. Insa, credem ca masurile luate au un impact negativ asupra participantului, telespectatorilor si Romaniei. Ovidiu si echipa lui au investit multa energie si timp pentru a se pregati pentru acest eveniment, avand sustinerea juriului si a romanilor care l-au votat. Este nedrept sa fie retras din competitie in acest stadiu avansat, cu doar doua saptamani inainte de semifinale. Eurovision este perceput ca un eveniment important la nivel national, iar telespectatorii romani nu ar trebui privati de oportunitatea de a-l vedea. Astfel, excluderea lui Ovidiu este o pedeapsa acordata intregii tari, nu unei televiziuni. Europa trebuie sa fie unita, iar aceasta competitie este exemplul perfect. ”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

„In ultimii 6 ani am participat constant la Selectia Nationala Eurovision cu dorinta de a castiga si de a merge mai departe in finala internationala, asa incat sunt mai pregatit ca oricand sa urc pe scena concursului. Am muncit mult in toti acesti ani si mai ales in ultima perioada, punand la punct un show cat mai bun pentru Stockholm. Vreau sa le multumesc inca o data romanilor pentru increderea cu care m-au investit prin voturile lor, imi doresc mult de tot sa am ocazia sa le pot demonstra ca au avut dreptate. Le multumesc din suflet si miilor de oameni care m-au sustinut in ultimele zile cu mesaje si petitii online, inseamna enorm pentru mine. Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc PRO TV pentru aceasta initiativa generoasa.”, a declarat Ovidiu Anton, castigatorul selectiei nationale Eurovision 2016.

Cei de la Pro Tv au lansat o petitie online in care ii roaga pe romani sa-si exprime solidaritatea fata de Ovidiu Anton. Totodata este un bun prilej de a le demonstra celor de la EBU ca ne dorim ca Romania sa participe si anul acesta la Eurovision.

Iata ce contine scrisoare trimisa astazi de PRO TV catre European Broadcasting Union:

Cum vi se pare ideea ca Eurovision sa fie transmis de PRO Tv anul acesta? Merita Ovidiu Anton sa participe la Eurovision?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com