photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Promovare Noi Artisti

Promovare Noi Artisti

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Promovare Noi Artisti

Radio ProBite sustin artistii debutanti/ex. debutanti. Daca esti un artist sau ai o trupa care necesita promovare ProBite te ajuta sa te promovezi online. Promovam artisti, trupe muzicale sau Dj. Promovarea se face exclusiv in mediul online pe stream-urile radioului, pe site, in cadrul retelelor sociale sau pe diverite site-uri partenere.

De asemenea daca esti un artist deja cunoscut insa nu foarte difuzat pe stream-urile radio ProBite ne poti contacta pentru a discuta o eventuala colaborare.

Pentru a beneficia de promovarea gratuita va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa radioprobite@gmail.com.  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza cu urmatoarele date:

* Numele si descrierea / biografia trupei sau a artistului
* O poza sau un logo (chiar si mai multe daca aveti)
* Produsul/Articolul ce urmeaza a fi promovat: melodie in format mp3, videoclip (de preferinta format avi), stiri/noutati

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa de e-mail mentionata mai sus sau prin intermediul id-ului: radioprobite (Yahoo Messenger)

NOTA: Radio RadioProbite este unul dintre radiourile de top din categoria radiourilor de club cu emisie exclusiv online. De peste cinci ani in preferintele ascultatorilor, radio ProBite este un post de radio serios, apreciat si popular. Nu incurajam si nu sustinem pirateria si nici nu colaboram cu site-uri sau persoane cu astfel de activitati.

Radio ProBite ofera promovarea de noi artisti.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com