photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / RAM feat. Kim Kiona – Miss You (videoclip nou)
ram live

RAM feat. Kim Kiona – Miss You (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

După single-uri ca „RAMelia”, „RAMore, „End of Times”, „Someone Like You” si „Don’t Give Up”, RAM Boon lanseaza inca un single de pe albumul lui de debut „Forever Love”. Cea mai noua piesa care primeste videoclip si release e „Miss You”, o colaborare cu vocalista Kim Kiona.

„Miss You” este cea de-a treia colaborare dintre olandezii RAM si Kim Kiona, dupa „End Of Times” (impreuna cu James Dymond) si „Till The End” (impreuna cu Talla 2XLC), piese care au avut un real succes. Aceeasi soarta o va avea si „Miss You”, una dintre bijuteriile vocale de pe albumul uplifting trance al lui RAM, lansat anul trecut de acesta in memoria sotiei sale, Amelia.

Se vede clar ca „Miss You” e compusa din suflet, fiind un mesaj pe care RAM il transmite Ameliei, trecuta de curand in nefiinta. Kim Kiona isi face perfect treaba de vocalista cu experienta, demonstrandu-ne inca o data ca putine persoane o egaleaza pe zona de uplifting trance.

Videoclipul pentru „Miss You” a fost lansat azi, in timp ce release-ul a fost scos pe piata ieri, prin Grotesque Music, casa de discuri a lui RAM care se afla sub umbrela Black Hole Recordings. Nu stim care va fi urmatorul single de pe albumul „Forever Love”, insa cert e ca tot ce am auzit pana acum de pe acest material a sunat excelent: „RAMelia” (feat. Susana) si „All Gone” (colaborare cu Andy Moor si Christina Novelli) sunt preferatele noastre.

Care e piesa voastra preferata de la RAM?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com