photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / RAM & Susana – Someone Like You
ram live

RAM & Susana – Someone Like You

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

DJ-ul si producatorul olandez RAM va fi prezent in aceasta seara in Club Infinity, unde trancerii sunt asteptati sa ia parte la evenimentul de debut in Romania al acestuia. Pana atunci, va prezentam viitorul single marca RAM!

Parca mai ieri RAM Boon lansa la A State of Trance piesa care l-a propulsat enorm in 2009,„RAMsterdam”. Trece repede vremea, iar odata cu timpul se strange si discografia. RAM are cu sa se laude, iar daca nu ar sti de unde sa inceapa o poate face cu hitul uplifting din 2013, „RAMelia”. Piesa pe care v-o prezentam astazi este follow-up-ul la acel track si se numeste „Someone Like You”.

RAM & Susana – Someone Like You (single nou)

Urmand a fi lansata luni, 30 martie, la Black Hole Recordings, „Someone Like You” este cea de-a doua colaborare a lui RAM cu Susana, dupa succesul inregistrat cu „RAMelia„. Sigur le vom auzi pe amandoua diseara in setul olandezului RAM, sperand totodata ca acesta sa includa in mix si „Until The End” (cu Talla 2XLC si Kim Kiona).

Pe langa giguri si o multime de productii emotionante si energice, RAM se mai ocupa cu ceva: gestioneaza labelul Grotesque (imprint al Black Hole Recordings) si domina petrecerile acestui brand. Inca un argument ca nu trebuie sa lipsiti diseara in Club Infinity, incepand cu ora 23:00. Seara va fi completata de Bogdan Vix si Sundancer.

RAManem pana dimineata?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com