photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / RaMONA, Emrah Is – In the Club (piesa noua)
in the club

RaMONA, Emrah Is – In the Club (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

RaMONA a colaborat cu turcul Emrah Is si impreuna au lansat piesa In the Club, track care se pare ca a cucerit deja radiourile din Turcia si clasamentul iTunes aferent.

“Sunt foarte entuziasmata de aceasta colaborare si de rezultatul care a iesit in final! :) Ne stim de cativa ani. Ne-am cunoscut in Vietnam, unde fiecare dintre noi trebuia sa sustina un concert, iar de atunci am pastrat legatura. Emrah a venit cu ideea unei colaborari, mi-a trimis piesa si in momentul in care am ascultat-o, ritmul ei dinamic cu influente orientale care pur si simplu te ridica la dans, m-a surprins placut, iar inspiratia a venit de la sine. Sper ca noul single “In the club” sa fie pe placul publicului si sa aiba un efect pozitiv si optimist asupra ascultatorilor! :)”, declara frumoasa cantareata.

Piesa “In the club” este compusa de Emrah İş si RaMona, mixajul si masterul a fost facut de Tom Fall in Olanda si beneficiaza de un lyric video realizat de cei de la Gentlemen Visuals. Pe RaMONA o stim datorita colaborarilor cu Liviu Hodor, insa ea s-a lansat acum si pe cont propriu si a venit deja cu cateva piese solo: Je m’en vais, Amore, passione si You Can Take My Breath Away.

Ce parere aveti de colaborarea DJ-ului Emrah Is si a RaMONEI?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com