photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Rapperii preferati in ilustratii foarte cool (galerie foto)
6-2-Pac

Rapperii preferati in ilustratii foarte cool (galerie foto)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cand eram mici abia asteptam revistele de muzica pentru a vana postere cu artistii preferati. Ce internet, ce print color, ce foldere pline cu giga de foto si muzica… intorceam casetele cu pixul.

Dar vremurile s-au schimbat. Astazi ne este mult mai usor sa ne urmam pasiunile. Prea usor poate, pentru ca nu mai apreciem totul la adevarata sa valoare. Astfel de discutii cu tenta negativista nu isi au locul aici pentru ca subiectul articolului e prea tare si fun!

HIP HOP HEADS este un proiect initiat de artistul grafic si ilustratorul britanic Dale Edwin Murray. Subiectul este, pe cat de simplu, pe atat de funky: cei mai renumiti rapperi au fost reinterpretati grafic intr-o maniera pop art-2D.

In momentul in care le-a facut ‘portretele’, Dale Murray a lucrat cu cele mai iconice caracteristici ale artistilor: expresia fetei, tatuaje, stil vestimentar si, cel mai important, atitudine.

Mi se pare extraordinar cum severitatea si duritatea caracteristica rapperilor si acestui stil muzical a fost surprinsa in liniile geometrice ale ilustratiei si in postura subiectilor.

De la 2Pac, Flava Flav, la Snoop Dog, Kanye West si Pharrell, sunt toti aici, imortalizati in cel mai hip mod, gata sa fie printati si pusi pe pereti. Old School style!

Care este preferatul vostru? 

 

 

 

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com