photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Reacția Andrei la CRITICILE dure aduse Mihaelei Rădulescu
andraa_06_8623d453de

Reacția Andrei la CRITICILE dure aduse Mihaelei Rădulescu

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Andra nu rămas indiferentă la valul de critici care s-au abătut asupra Mihaelei Rădulescu după prima ediție a show-ului ”Românii au talent”. Cântăreața i-a luat apărarea colegei ei de platou.

Andra le-a mulțumit fanilor ei pentru susținere, dar a ținut să-și spună și opinia cu privire la criticile nenumărate pe care le-a primit Mihaela Rădulescu.

Artista le-a cerut celor care urmăresc emisiunea ”Românii au talent” să facă diferența între rolul juratului Mihaela Rădulescu și Mihaela Rădulescu ca om.

”Dragii mei, nici nu știți cât mă bucur că ați fost în număr atât de mare în față televizoarelor vineri seară, la „Românii au talent”!!! Va mulțumesc pentru toate mesajele de susținere și pentru toate laudele, sunt de-a dreptul copleșită! Sunteți minunați!. Și dacă tot a venit vorba despre reacția publicului, voiam doar să va mai spun că, deși au existat multe voci care au criticat-o pe Mihaela Rădulescu pe diverse posturi TV, site-uri, bloguri etc, părerea mea e că reacția acestor oameni a fost totuși prea dură la adresă ei. În orice show de acest gen există și momente controversate. Iar stilul ei de multe ori a născut discuții pro și contra, în fond are 20 de ani de televiziune în spate. Aș dori că lumea să facă diferență dintre juratul Mihaela și omul Mihaela, atât. Va mulțumesc încă o data, cu mii de îmbrățișări, că ați fost alături de noi la debutul emisiunii, mai ales că, n-am nicio îndoială, aici veți fi până la ediția finală!…

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com