photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Red Lyard – When love is gone (videoclip nou)
11416412_1687264028207038_784093454109992217_o

Red Lyard – When love is gone (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Red Lyard – When love is gone (videoclip nou)

Hey World! Un nou proiect vine sa cucereasca publicul cu beatul actual si o poveste motivationala. Red Lyard lanseaza prima piesa, “When Love Is Gone”.

Single-ul este compus de catre Radu Sirbu, Geørge si Ana Sirbu, iar poezia vizuala este regizata de catre Ivan Kamensky.

“When Love Is Gone a venit intr-un moment de inspiratie si este mai mult decat o simpla piesa. In spatele cuvintelor se ascunde o atitudine, o forta, un mesaj puternic care mi-as dori sa ajunga la urechile si sufletele tuturor ascultatorilor. Ma bucur ca am reusit sa ‘imbrac’ acesta piesa intr-un sound modern si sa o aduc la cunostinta publicului larg”, declara Red Lyard.

Videoclipul a fost filmat in doua anotimpuri, in mai multe locatii din Bucuresti, iar personajul principal este in cautarea linistii si a eului sau, dupa ce pierde marea iubire. Red Lyard este un proiect ce a luat nastere in studioul Rassada Music, in colaborare cu Cat Music, si va fi conturat pe modalitati de a exprima emotii sincere, prin melodii personale si stiluri inedite.

 

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com