photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Remixul lunii: Alan Walker – Faded (Markus Schulz Remix)
markus schulz2

Remixul lunii: Alan Walker – Faded (Markus Schulz Remix)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Remixul lunii: Alan Walker – Faded (Markus Schulz Remix)

„Faded” de la Alan Walker, unul dintre hiturile acestui an, a primit de la Markus Schulz un tratament la 130 BPM demn de orice trancer care se respecta si care vrea sa includa acest single in seturile sale intr-o varianta potrivita stilului pe care il adopta.

„Where are you now?” este refrenul care in aceste prime 6 luni ale lui 2016 s-au auzit pe toate meridianele. Piesa lui Alan Walker a reusit sa ajunga pe primul loc in mai toate tarile vestice si a incasat peste 20 de discuri de platina din Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Italia, Polonia, Spania, Suedia, iar lista tarilor poate continua. Astazi ascultam „Faded” din nou, dar in varianta bootleg oferita gratuit spre descarcare de nimeni altul decat Markus Schulz.

Sunt multe remixuri pentru „Faded”, insa cel al lui Markus Schulz ne place in mod deosebit datorita elementelor big room trance care incadreaza versurile triste ale melodiei intr-o atmosfera putin mai pozitiva, de vis, asa cum si mesajul piesei o spune pe alocuri.

In momentul de fata, Markus Schulz se afla intr-un turneu de promovare a noului sau album „Watch The World”, cel de-al saselea din cariera, material care include nu mai putin de 3 colaborari cu diversi artisti romani: Adina Butar (You & I), Naguale (Soldier) si Soundland (Facedown). Deocamdata nu are niciun gig confirmat in tara noastra, dar ne-ar placea foarte mult sa il vedem in Romania in aceasta vara punand muzica pentru noi.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com