photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Remixul lunii: Faithless – Salva Mea 2.0 (Above & Beyond Remix)
faithless above beyond

Remixul lunii: Faithless – Salva Mea 2.0 (Above & Beyond Remix)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

2015 se pare ca e anul marilor remixuri pentru Above & Beyond. Dupa ce au remixat „Zero Gravity”, colaborarea de come-back a lui Jean-Michel Jarre cu Tangerine Dream, britanicii lanseaza in sfarsitul remixul pentru Faithless!

Fiind single-ul de debut al grupului Faithless, „Salva Mea” (Save Me) a fost lansata in 1995 si a bifat la vremea ei pozitii fruntase in topurile din SUA, Elvetia, Germania, Marea Britanie, Irlanda etc. Acum, la 20 de ani de la infiintarea grupului, Faithless marcheaza momentul printr-un album intitulat „Faithless 2.0″. Acesta va include atat piese noi marca Faithless, cat si remixuri pentru hiturile lansate in aceste 2 deceni. Unul dintre ele apartine britanicilor de la Above & Beyond, care au refacut „Salva Mea” si au adaptat piesa vremurilor noastre. O bijuterie care merita titlul de remix al lunii!

Faithless – Salva Mea 2.0 (Above & Beyond Remix)

De aproape 1 an asteptam lansarea acestui remix. Mai exact din octombrie 2014, cand Above & Beyond au inclus varianta lor pentru „Salva Mea” in setul din cadrul evenimentului Group Therapy Radio 100 desfasurat in marele Madison Square Garden din New York. De atunci o tot auzim in mixurile lor si ale lui Andrew Bayer (i se simte contributia)!

Chiar daca albumul „Faithless 2.0″ inca nu a vazut lumina zilei, „Salva Mea 2.0″ se gaseste pe Beatport gratie casei de discuri Anjunabeats, unde ocupa prima pozitie in clasamentul trance.

Pe langa acest remix, pe noul album Faithless vom mai putea gasi piese remixate de Armin van Buuren, Avicii, Tiesto, Claptone, Booka Shade, Eric Prydz si multi, multi altii. Fiti siguri ca vom reveni cu detalii atunci cand va fi anuntat tracklistul! Pana atunci, sa ne reamintim cum a fost in 2012 la Sister Bliss – Faithless DJ Set @ Arenele Romane.

V-ar placea ca turneul „Faithless 2.0″ sa aiba si Romania pe harta?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com