photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Rengle – Lost You in Hong Kong (videoclip nou)
rengle

Rengle – Lost You in Hong Kong (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Rengle – Lost You in Hong Kong (videoclip nou)

Proaspat revenit din aventura asiatica, RENGLE lanseaza o piesa in care se regaseste energia si optimismul cu care a cucerit publicul, Lost You in Hong Kong.
In a doua jumatate a anului 2016 artistul s-a bucurat de un succes incredibil in Japonia, China dar si Taiwan unde show-urile sale RENGLE Pill au facut senzatie iar artistul a cules doze serioase de inspiratie pentru coregrafii si piese noi. „Lost You In Hong Kong” este cea mai noua lansare in care artistul a impachetat original in pasi de dans si ritm plin de energie un mesaj special pentru fanii sai.


„Aceasta piesa cat si titlul reprezinta o metafora prin care incerc sa exprim un sentiment de serendipity, un accident fericit, atunci cand iti doresti un lucru anume, dar faptul ca el nu se intampla, iti aduce o alta surpriza care te face fericit. Hong Kong este o metropola unde oamenii nu isi mai acorda atentie unul altuia, iar povestea piesei este ca desi uneori iti pierzi jumatatea, acest lucru nu este neaparat rau, fiindca in acel moment te poti regasi pe tine.” declara RENGLE.

Clipul este o poveste de dragoste a doi tineri care isi traiesc dragostea in Hong Kong dar care nu mai depind unul de altul, nu mai sunt dependenti de dragostea pe care si-o poarta, se iubesc fiindca asa decid ei, dar se iubesc in primul rand pe ei insisi, si dupa asta acorda atentie relatiei. RENGLE a transmis acest mesaj prin miscarile de dans executate gratios in decorul stradal al metropolei.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

624_pink

Pink – What About Us (videoclip nou)

Pink – What About Us (videoclip nou) Pink vine cu un videoclip de impact pentru cel …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com