photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Ruben – Go back in time (premiera videoclip)
12998466_587939141365220_5073766251229824321_n

Ruben – Go back in time (premiera videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Ruben – Go back in time (premiera videoclip)

Ruben lanseaza in premiera single-ul sau de debut, „Go back in time”. insotit si de un videoclip filmat pe strazile din Bucuresti.

Originar din Peru si stabilit in Marea Britanie, Ruben este un artist nou pe scena muzicala din Romania, care, impresionat de succesul international al unor artisti romani precum Inna, Edward Maya sau Alexandra Stan, a decis sa-si lanseze single-ul de debut in Romania

„”Go Back in Time” este o piesa de dragoste, care pune pe portativ si in versuri sentimentul de nostalgie pe care il resimti atunci cand intr-o relatie totul s-a schimbat fata de inceputuri, si evoca lupta pe care cuplul o poarta pentru a-si salva iubirea. Am ales Romania ca teritoriu pentru debutul meu solo fiindca sunt atras de cultura tarii voastre, de muzica, veselia si ospitalitatea romanilor„, declara Ruben.

Filmarile videoclipului au avut loc intr-un studio foto din Bucuresti si in imprejurimile Capitalei, pe parcursul a 20 de ore, in regia lui Florin G. Botea. Ruben interpreteaza rolul unui fotograf, care incearca sa imortalizeze iubirea dintre el si partenera sa din videoclip, actrita Andreea Diac.

Ruben Villanueva este un artist de origine peruana, nascut si crescut in Lima. La varsta de 20 de ani s-a mutat in UK cu afaceri, acolo unde si-a fondat si o trupa de rock spaniol, proiect despre care veti auzi mai multe in viitor. Acum insa, Ruben a decis sa se concentreze pe cariera solo aici. Decizia a fost luata in urma cu un an, atunci cand artistul a venit pentru prima oara in Romania, tara de care s-a indragostit iremediabil.

Cum vi se pare debutul sau?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com