photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Russo – In drum spre Rai (videoclip nou)
russo in drum spre rai

Russo – In drum spre Rai (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Claudiu Rusu, cel care a reusit sa impresioneze juratii si fanii concursului Vocea Romaniei vine astazi cu piesa sa de debut. In drum spre Rai e o piesa cu un sound modern si cu un videoclip in care doi actori ne introduc in atmosfera versurilor.

In Drum Spre Rai” este o co-productie Roton Music / ATOM, textul fiind scris de Marian Dorobantu, iar muzica de Vlad Lucan si Ivan Caragia. Piesa se bucura si de un videoclip in regia lui Spike, in care alaturi de Claudiu sunt prezenti si actorii Simona Maican si Cristian Popa.

 In Drum Spre Rai’ e despre momentul in care accepti ca nu poti sa faci o relatie sa mearga, fara sa arunci neaparat vina pe celalalt. E despre oameni care s-au grabit sa se indragosteasca, nu se potrivesc sau, pur si simplu, cauta „altceva”, declara cantaretul.

Pentru Claudiu, pasiunea pentru muzica a inceput inca din copilarie. A urmat cursurile liceului de Arta si Muzica Dimitrie Cuclin din Galaţi. Dupa absolvire, a activat timp de patru ani in cadrul colectivului artistic al teatrului muzical “Nae Leonard” din Galati. Printre influentele sale principale se numara trupe precum Oasis, Keane si Queen.

Va place piesa de debut a lui Claudiu?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com