photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / S-au schimbat regulile la ” Românii au talent ”
romanii_12_b55d56b78d

S-au schimbat regulile la ” Românii au talent ”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Noul sezon al concursului Românii au talent vine cu o serie de schimbări, de la numărul juraţilor, componenţa juriului şi până la butoanele pe care apasă aceştia.

Au fost trei, acum sunt patru. Doi au rămas pe loc, doi au venit. Ei sunt juraţii care vor decide cine are un talent demn de dat la tv şi cine pleacă acasă. Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Constantin Cotimanis fac echipă în noul sezon al concursului ”Românii au talent”, ce se va difuza săptămâna viitoare. La oameni noi, au apărut şi reguli noi.
Cu patru juraţi la masă, pentru a evita situaţia în care concurenţii primesc doi de ”Da” şi doi de ”Nu”, a fost nevoie să se schimbe şi reguamentul. Acum, unul dintre juraţi se poate răzgândi, astfel încât să fie mai mulţi de ”Da”, sau, respectiv, mai mulţi de ”Nu”.

O altă schimbare o reprezintă un… buton auriu, botezat ”golden buzz”. Fiecare jurat are dreptul să apese o singură dată pe el, iar gestul acesta va duce persoana de pe scenă direct în semifinală.

Nu doar butonul a fost schimbat la ”Românii au talent”, ci şi steluţele. Au apărut unele albastre, care au, mai degrabă, o valoare simbolică: ele se acordă celor care trec în etapa următoare.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com