photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Despre noi

Despre noi

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

In 14 Aprilie 2011, Bogdan I. vine cu o nou proiect, „un radio fara reclame, care are ca emisiuni cu stiluri muzicale diferite, pornind de la clubbin’, r&b, house, techno, pana la dance, pop si orice alt stil muzical de petrecere si cat mai putina muzica comerciala.

In decembrie 2014, Bogdan ii coopteaza in echipa ProBite pe Cristina si Sorin, cu ajutorul celui din urma reusind sa aduca o buna parte din echipa fostului radio Dolce FM la ProBite.

Totodata cu noul stil si noua imagine abordata, a creat si numele de ProBite, un nume care abia in februarie 2014 a inceput sa isi faca loc in lumea radio-urilor online spre a fi cunoscut si care a inceput sa urce in topuri destul de repede, ajungand sa umple in fiecare seara serverele de emisie pana la refuz. In acelasi timp, ProBite Radio a organizat diferite evenimente si concursuri cu parteneri foarte cunoscuti, insa nu a uitat sa promoveze niciodata noii artisti care si-au dorit o colaborare cu noi.

In septembrie 2014 Bogdan I. se retrage din activitatea media online, implicit si din functia de fondator/manager al radio-ului, lasand predand stafeta catre  Cristina (cea careia ii ascultati in fiecare seara emisiunile in intervalul orar: 20:00-22:00) si cea pe care o gasiti si astazi in aceasta functie.

Dupa pierderea unor colaborari importante si a fondatorului, in februarie 2015, domeniul initial sub care a fost hostat ProBite-ul in tot acest timp (www.probiteradio.ro) nu a mai putut fi retinut (firma la care se platea anual disparand de pe piata de hosting).  Ca si consecinta a pierderii domeniului initial, domeniul de rezerva www.radioprobite.ro a devenit acum adresa principala, insa parteneriatele si ascultatorii au ramas la adresa veche.

Povestea va continua..

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com