photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Sander van Doorn – Mant Array (videoclip nou)
sander van doorn]

Sander van Doorn – Mant Array (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Sander van Doorn – Mant Array (videoclip nou)

Cu doar 3 zile inainte de a-l vedea la Iasi, Sander van Doorn coteste si mai tare spre ritmurile melodice care l-au consacrat si isi lanseaza noul single „Mant Array”.

In avancronica festivalului Afterhills care va debuta in weekend la Iasi, va prezentam una dintre piesele pe care cu certitudine le vom auzi la main stage in cea de-a doua seara a evenimentului. Ne referim la „Mant Array”, noul single al lui Sander van Doorn ce combina influente atat din zona techno, dar mai ales din cea trance, genul care l-a propulsat pe DJ-ul si producatorul olandez in primii ani de cariera si la care da semne sa revina in ultimele luni.

Lansat ieri, videoclipul pentru „Mant Array” vine la mai putin de o luna de cand v-am scris despre „Nailoj”, piesa prin care Sander van Doorn a marcat revenirea la proiectul Purple Haze, pus si uitat in debara in ultimii 6 ani. Asadar, noul single este inca o dovada ca in 2017 muzica lansata si promovata de Sander van Doorn va fi mult mai melodica si intriganta, iar asta nu poate fi decat o veste buna pentru noi, cei care il vom vedea in Romania de doua ori in aceasta vara.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com