photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Selena Gomez- Bad Liar (videoclip nou)
selena-gomez-bad-liar

Selena Gomez- Bad Liar (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Selena Gomez- Bad Liar (videoclip nou)

Selena Gomez isi pune talentele de actrita la incercare in videoclipul pentru piesa Bad Liar. Cantareata ne ofera un videoclip de inspiratie anii ’70, in care joaca multiple roluri, de la o simpla liceeanca, la parintii acesteia sau antrenoarea de sport.

La final, cantareata ne arata si cine este crush-ul ei -nimeni alta decat profesoara de sport. Vizualul cu teme LGBTQ vine la un moment foarte bun, in Pride Month, ocazie cu care sa atraga atentia asupra mesajului de toleranta si recunoastere a minoritatilor sexuale. In plus, Selena ne ofera si cateva secunde din urmatorul ei videoclip, Fetish, asa ca pentru anul acesta cantareta are planuri mari.

Pana acum am ascultat-o cu We Don’t Talk Anymore, piesa lansata de Charlie Puth, care a ajuns i s la noi in topul celor mai diguzate piese de pe radio. Anul trecut a lansat albumul Revival, care a dat hituri precum Same Old Love, Kill’em with Kindness, Hands to Myself sau Good for You. Cantareata a plecat atunci intr-un turneu de promovare mondial, insa inainte sa ajunga in Europa, Selena Gomez a anulat restul concertelor citand atacuri de panica, anxietate si depresie, cauzate de boala de care deja suferea.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com