photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Selena Gomez – Fetish feat. Gucci Mane (videoclip nou)
selena-gomez-fetish-still

Selena Gomez – Fetish feat. Gucci Mane (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Selena Gomez – Fetish feat. Gucci Mane (videoclip nou)

Selena Gomez are accese de nebunie in cel mai nou videoclip al ei, Fetish. Conform cu titlul piesei, cantareata pare sa dezvolte atractie pentru obiecte mai putin conventionale de gistat si mancat: un sapun, un ruj, un ondulator de gene sau sticla sparta.

Cantareata chiar a explicat ca noul ei videoclip nu este vorba de fetisuri sexuale, ci altceva, iar regizoarea videoclipului a inteles exact mesajul pe care vrea sa il transmita:

Fetish” isn’t actually about sexual fetishes, but instead about horror. “I made it very clear to [Petra] that I didn’t see ‘Fetish’ how most people know the word at face value. When most people hear the word ‘Fetish,’ they think of S&M and all that sexual shit, but [Petra] didn’t.”

Selena Gomez se pregateste de lansarea unui nou album, iar primul single pe care ni l-a oferit chiar a venit ca o supriza placuta, asa ca merita sa ascultati Bad Liar. Anul trecut cantareata a lansat albumul Revival, dar s-a oprit din turneul de promovare a acestuia citand probleme de sanatate si atacuri de panica. Totusi, materialul ei a dat piese ca Good For You, Kill ‘Em With Kindness sau Same Old Love.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com