photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Selena Gomez – Same Old Love (videoclip nou)
selena-gomez-unveils-sexy-for-same-old-love

Selena Gomez – Same Old Love (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Selena Gomez alearga prin oras spre concert in noul ei videoclip, iar in drumul ei intalneste tot felul de oameni nefericiti. Fiecare dintre cei pe care ii urmareste are o alta poveste care ilustreaza titlul piesei Same Old Love.

O mama care si-a luat bagajele si a plecat, un cuplu cu un copil mic in care unul dintre parteneri e nefericit, un copil al carui tata a adormit beat pe canapea, toti sunt ilustratii ale ideii de „same old love” nefericita. La final, Selena ajunge la concertul de la care fugise, pentru a fi intampinata de o mare de fani, cadre filmate cu ocazia showului Revival, gandit special pentru cei mai infocati admiratori ai ei.

Same Old Love e cel de-al doilea single extras de pe noul material de studio al tinerei cantarete -Revival. Primul a fost Good for You, pentru care a venit si cu un remix alaturi de rapperul ASAP Rocky, iar odata cu aparitia copertii noului ei disc, Selena Gomez a starnit o multime de comentarii. Cantareata se pare ca merge spre un look mult mai indraznet, iar asta s-a vazut si in clipul Good For You.

Va place piesa? Dar de videoclip ce ziceti?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com