photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Shakira – Trap feat. Maluma (videoclip nou)
shakira-maluma-trap

Shakira – Trap feat. Maluma (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Shakira – Trap feat. Maluma (videoclip nou)

Dupa succesul pe care l-au inregistrat cu Chantaje, Shakira si Maluma au colaborat pentru o alta piesa inclusa pe albumul cantaretei columbiene. Trap e numele piesei care acum are si un videoclip super senzual, alb-negru in care cei doi par sa flirteze cu privitorul.
Videoclipul a fost regizat de Jaume de Laiguana si e filmat in alb-negru, Shakira si Maluma ivindu-se dintr-o apa colorata, printre aburi si fum.

Trap e inca o piesa promovata de pe cel mai recent album al Shakirei, El Dorado, fiind inca o colaborare cu Maluma care ar putea avea succes. In urma cu doi ani de zile, cei doi dominau topurile cu Chantaje, pentru ca apoi Maluma sa dea lovitura si pe cont propriu. Tanarul cantaret columbian a fost preferatul playlisturilor cu Felices los 4, in timp ce Shakira ne-a da hitul Me Enamore, urmat de Perro Fiel, in featuring cu un alt star reggaeton, Nicky Jam. Cantareata ar fi trebuit sa plece si intr-un turneu de promovare al acestui disc, insa a fost amanat pentru ca a suferit o interventie la coardele vocale.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

rsz_feeling_good

Sasha Lopez – Feeling Good ft. Ale Blake & Evan (videoclip nou)

Sasha Lopez – Feeling Good ft. Ale Blake & Evan (videoclip nou) Dupa succesul international …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com