photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Shawn Mendes – Treat You Better (videoclip nou)
shawn thumb

Shawn Mendes – Treat You Better (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Shawn Mendes – Treat You Better (videoclip nou)

Shawn Mendes aduce in prim-plan violenta domestica in cel mai nou videoclip al sau, Treat You Better. Pustiul de 17 ani devine eroul intr-o relatie defectuoasa in care o fata e abuzata de iubitul ei.
La finalul videoclipului apare si numarul de urgenta pentru asemenea cazuri, unde cei care sunt victimele violentei domestice sau cunosc asemenea persoane, pot apela.

Treat You Better e inclusa pe noul album al lui cantaretului canadian, Illuminate, care va aparea oficial in luna septembrie a acestui an. Treat You Better” a debutat pe prima pozitie in 26 de tari, inca de la lansarea pe iTunes. Piesa se afla deja in Top 20 in topurile radiourilor pop, este printre primele 10 piese in topul Spotify Global 50, precum si in Top 20 in topul global Shazam. The New York Times a catalogat single-ul drept “o piesa care scoate in evidenta maturitatea lui Shawn”, in timp ce Billboard o declara “o piesa perfecta pentru vara”.

Canadianul in varsta de 17 ani a cucerit piata muzicala cu trackul Stitches, piesa ce a ajuns pe locul 4 in Hot 100 si a marcat un debut de succes pentru albumul Handwritten. Apoi l-am ascultat cu I Know What You Did Last Summer, un featuring cu Camilla Cabello de la Fifth Harmony care a urcat pe 20 in Billboard Hot 100.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com