photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Sia – Cheap Thrills (videoclip performance)
473757748

Sia – Cheap Thrills (videoclip performance)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Sia face din nou echipa cu dansatoarea Maddie Ziegler si impreuna vin cu videoclipul pentru cel mai recent single al australiencei – Cheap Thrills. De data aceasta, nu mai avem o poveste complicata, ci doar o coregrafie dinamica, ce se potriveste cu versurile piesei.

Sia si Daniel Askill s-au ocupat de regia acestui clip si daca in alte materiale video cantareata nu era de gasit, de data aceasta apare si ea in fundal, unde canta Cheap Thrills. Maddie are si doi dansatori care sa o sustina pe coregrafia a fost gandita de Ryan Heffington.

Tanara dansatoare si-a facut debutul in super hitul Chandelier, iar apoi a starnit comentarii pentru performanta pe care a avut-o alaturi de Shia LaBeouf in Elastic Heart. Am vazut-o apoi in Big Girls Cry, dar si in majoritatea showurilor Sia, inclusiv la Premiile Grammy 2015. Cheap Thrills e cel mai nou single promovat de Sia de pe albumul This Is Acting. Albumul e compus din piese gandite pentru alti artisti, dar pe care acestia le-au refuzat. Daca Cheap Thrills a fost gandita pentru Rihanna, primul single, Alive, a fost gandit initial pentru Adele, care il si inregistrase pentru 25.

Va place ideea videoclipului?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com