photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Sia – Free Me (videoclip nou)
Sia-Free-Me-screenshot-billboard-1548

Sia – Free Me (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Sia – Free Me (videoclip nou)

Sia vine cu o piesa noua pentru o campanie de lupta impotriva HIV/SIDA – Free Me. Noul ei track e insotit de un videoclip in care rolul principal il joaca actrita Zoe Saldana, iar Julianne Moore nareaza intreaga poveste.

Free Me promoveaza #endHIV, o campanie care are ca scop strangerea de fonduri pentru producerea unui vaccin impotriva HIV si care ar putea, macar in SUA, sa obtina aprobarea pentru vanzarea pe piata. Actrita din Guardians of the Galaxy joaca rolul unei gravide care afla ca are HIV si ca boala s-ar putea transmite copilului nenascut. Ca mai in toate clipurile lui Sia, povestea se transforma intr-un recital de coregrafie gandita de Ryan Heffington.

Pe Sia am ascultat-o si pe coloana sonora a filmului Superwoman cu piesa To be Human, dupa ce la inceputul anului a fost prezenta si pe soundtrack-ul Lion cu Never Give Up. Cand nu lucreaza pentru filme lanseaza piese precum The Greatest, cu care a ajuns din nou pe radio dupa succesul de anul trecut cu Cheap Thrills, sau colaboreaza cu Stargate si Pink la Waterfall.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com