photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Snatt & Vix feat. Alexandra Badoi – Game of Love (piesa noua)
Alexandra-Badoi-feat-Snatt-Vix

Snatt & Vix feat. Alexandra Badoi – Game of Love (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa aproape doi ani de pauza pe partea de productie muzicala, perioada in care au lucrat la albumul lor de debut, trancerii romani Snatt & Vix revin cu o noua piesa. Se numeste „Game Of Love”, a fost lansata astazi la A State of Trance, iar vocea de pe fundal ii apartine Alexandrei Badoi.

E cea de-a treia colaborare a celor trei romani care ajunge in atentia fanilor genului trance din intreaga lume, dupa „Love My World” si „In Your Eyes”. Numai ca de aceasta data „Game Of Love” are niste influente electro si a fost semnata de catre Armin van Buuren la labelul A State of Trance (imprint al Armada Music). E un succes pentru Snatt & Vix si Alexandra Badoi, datorat piesei pe care urmeaza sa o ascultam impreuna!

Breakdown-ul reuseste sa duca atmosfera de incertitudine creata de vocea si versurile Alexandrei Badoi intr-o lume euforica inainte cu cateva secunde de drop, aceasta tensiune fiind prelungita si dupa momentul culminant, aranjament care ne aduce putin aminte de Forever”, piesa lui Bogdan Vix. Se simte mana lui Bogdan! Daca primele minute ale piesei sunt destul de asezate si melancolice, jumatatea piesei ne-a facut sa intram in „a state of trance”.

Piesa a fost lansata in urma cu cateva ore la A State of Trance (ASOT), label care apartine de Armada Music si care este gestionat de nimeni altul decat creatorul ASOT, Armin van Buuren. Vestile bune nu se opresc aici pentru familia trance din Romania. Release-ul include, pe langa varianta originala, si un remix de la Hazem Beltagui, unul dintre producatorii nostri trance preferati in momentul de fata. Suntem foarte curiosi ce varianta va pune Armin van Buuren in emisiunea sa saptamanala.

De asemenea, asteptam cu nerabdare detalii si previews pentru albumul de debut al duoului romanesc Snatt & Vix. Va fi primul album trance romanesc. Sa speram ca va fi lansat la o casa de discuri mare!

Ce asteptari aveti de la albumul Snatt & Vix?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com