photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Sonny Flame feat. Jon Baiat Bun – Tu furi inima oricui (piesa noua)
Sonny Flame_Jon Baiat Bun_Tu furi inima oricui

Sonny Flame feat. Jon Baiat Bun – Tu furi inima oricui (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

De Dragobete, Sonny Flame lanseaza, alaturi de Jon Baiat Bun, piesa Tu furi inima oricui, o piesa despre femeia cu care toti barbatii s-au intalnit la un moment dat in viata si caruia nici unul nu a putut sa ii reziste.

 

Cei doi s-au ocupat de textul piesei, iar pe partea de productie au facut echipa cu Boier Bibescu.

“Piesa transmite emotiile trezite de o anume femeie fatala, cu care cred ca s-au intalnit mai toti barbatii la un moment dat in viata”, marturiseste Sonny Flame despre Tu furi inima oricui.

Cu un traseu muzical care a inceput inca din 2000, la varsta de 14 ani, Sonny Flame s-a concentrat tot mai mult asupra carierei si formarii lui ca artist, luand cu perseverenta, in ultimii ani, lectii de canto, pian si chitara. Colaborarea cu Morris la piesa Havana Lover l-a adus in atentia publicului international, iar single-ul Jump up a ajuns chiar la urechile lui Akon, care l-a numit pe Sonny Flame într-o emisiune radio din America drept „viitoarea mea concurenta din Romania.

In prezent, artistul lucreaza in acelasi studio cu Boier Bibescu, atat in calitate de compozitor, dar si de producator, propunandu-si sa se inspire pentru fiecare piesa din viata lui. Cel mai recent single lansat de Sonny Flame a aparut in urma cu putina vreme si e o piesa complet diferita fata de aceasta, cu un videoclip filmat la Hotelul de Gheata de la Balea Lac - In sufletul gol.

Ce ziceti de noua piesa Sonny Flame?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com