photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Sore – Cand vremea e rea (videoclip nou)
image003(6)

Sore – Cand vremea e rea (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Sore ne surprinde cu o piesa ritmata, un nou single produs in HaHaHa ProductionCand vremea rea. Noua piesa apare direct cu un videoclip dragut in care intram in casa lui Sore si o vedem cum se simte intr-o relatie.

Bucuria mea este imposibil de descris pentru ca piesa “Cand vremea e rea” vorbeste despre cel mai frumos moment pe care il pot trai, voi deveni mama in curand si am incercat sa cuprind emotia de liniste si echilibru in versurile piesei si in povestea clipului. imi voi aduce mereu aminte cum s-a scris piesa in studiourile Hahaha, intr-o seara ploioasa, unde ne-am adunat, Serban, Smiley, Theea si cu mine si ne-am lasat inspirati de zambetul pe care il afisam de cateva luni deja. Au fost complicii mei si spun cu mana pe inima, piesa descrie exact ceea ce simt. in acelasi timp, oricine se poate regasi in piesa “Cand vremea e rea”, pentru ca cele mai frumoase clipe in doi se petrec de cele mai multe ori pe vreme ploioasa” a declarat Sore.

Sore ne-a surprins colaborand cu cei de la Electric Fence pentru piesa I Got You On My Mind, iar in aceasta primavara a lansat Umbrela mea de soare. Anul trecut s-a auzit pe radio cu o alta colaborare de succes, Noapte de vis, alaturi de cei de la Bere Gratis. Daca vreti sa aflati ce ii place lui Sore, aveti aici 15 intrebari la foc automat cu cantareata.

Va place noul ei single?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com