photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Sore, decizie tranșantă în a cincea lună de sarcină
sore

Sore, decizie tranșantă în a cincea lună de sarcină

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Sore trăieşte de aproape doi ani o frumoasă poveste de dragoste cu un avocat, este însărcinată în 5 luni, dar nu aleargă către altar.

Cântăreaţa şi iubitul ei vor deveni părinţi la sfârşitul lunii martie, când Sore va aduce pe lume o fetiţă. Micuţa va purta numele irlandez Erin, care înseamnă “cea iubită, cea predestinată”. Oficializarea relaţiei nu este o prioritate pentru artistă şi pentru iubitul ei.

“Nu îmi stă în fire să iau lucrurile pas cu pas la fel ca oamenii din jurul meu, nu va exista o căsătorie, cel puţin în viitorul apropiat, pentru că nu ne reprezintă. Pentru noi a avea o familie înseamnă a fi din ce în ce mai mulţi, nu a avea un act care să ne lege”, a declarat, pentru Libertatea, Sore Mihalache.

Blonda susţine că va exista la un moment dat o nuntă, la care micuţa lor să aibă un rol special. “Eu mi-aş dori să fie şi fetiţa noastră conştientă, să ţină minte, să fie o amintire şi pentru ea căsătoria noastră. Să fie domnişoară de onoare mi-ar plăcea foarte tare”, a adăugat ea. În primele luni de sarcină, cântăreaţa a luat în greutate 3 kg. Se simte bine şi este răsfăţată de toată lumea din jurul ei.

Se teme de naşterea naturală

S-a documentat deja despre metodele de naştere şi a luat şi o decizie în acest sens. “Cred că voi apela la cezariană, pentru că mi-e puţin teamă de naşterea naturală. Nici nu am acea curiozitate a naşterii pe care am mai întâlnit- o la câteva dintre prietenele mele şi am mai trecut prin operaţii şi ştiu care e treaba cu anestezia de la brâu în jos”, a conchis ea.

Foto: Gabriel Pătruț


 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com