photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Soundland feat. Alexandra Ungureanu – Intinderi de nori (piesa noua)
Artwork-600x600

Soundland feat. Alexandra Ungureanu – Intinderi de nori (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Soundland feat. Alexandra Ungureanu – Intinderi de nori (piesa noua)

Soundland continua colaborarea de succes cu Alexandra Ungureanu si lanseaza single-ul si video lyric-ul “Intinderi de Nori”, piesa produsa in studiourile Kazibo.

„Intinderi De Nori” este intr-o oarecare masura continuarea povestii primei piese lansate alaturi de Alexandra, “Atat De Usor”, si prezinta o situatie cu care ne confruntam cu totii; dificultatea de a renunta la persoana iubita. Piesa abordeaza subiectul despartirii, dar vibe-ul este unul optimist si romantic in acelasi timp. Desi este o balada, piesa are la baza usoare influente trap si trance, cu elemente ce se regasesc in stilul de productie Soundland, declara Andy Platon


Alexandra Ungureanu a adaugat: “Imi place foarte mult piesa si mixul de emotie si dramatism pe care il reda. La fel ca in momentul in care am decis sa lansam „Atat de usor”, perioada in care am lucrat la „Intinderi De Nori” era una sensibila in viata mea, si astfel am intrat in starea piesei si mi-am asumat pana la capat povestea.”

Soundland este un proiect fondat de Kazibo Music, impreuna cu membrul si producatorul roman Andy Platon. Single-ul de debut, “Atat De Usor”, lansat impreuna cu Alexandra Ungureanu, a reusit sa se claseze pe primele pozitii in topurile muzicale de radio si TV. Soundland a mai colaborat cu Markus Schulz pentru piesa “Facedown”, care a devenit rapid un succes international.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com