photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / SPEAK, implicat într-un ACCIDENT RUTIER.
adelina-pestritu_43_fa35810c19_f30c9a3ebb

SPEAK, implicat într-un ACCIDENT RUTIER.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Speak, unul dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului, a fost astăzi protagonistul unui incident rutier care a făcut-o pe iubita sa, Adelina Pestriţu, să se sperie îngrozitor.

 

Artistul a povestit în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, că a fost lovit de un şofer care nu a observat că el semnalizase schimbarea direcţiei de mers.

„Eram pe GPS, nu ştiam pe unde să o iau. Am semnalizat dreapta, am primit voie să trec şi a venit cineva dintr-odată, din spate, fără să mă vadă, şi m-a lovit. M-a aruncat în intersecţie, ne-am învârtit ca în filme. Eram la Nerva Traian, pe banda din mijloc. Nu am înţeles ce s-a întâmplat. Mi-a sărit şi telefonul din mână, nu îl găseam prin maşină. Nu s-a lovit nimeni rău. Nu folosiţi telefonul când conduceţi pentru că e foarte groasă. Mi-am dat seama că într-o secundă poţi să pierzi tot. Maşina e lovită rău, nu cred că e daună totală. S-a rupt puntea, bara, aripa, roata e uşor spre interior. Eu am dat cu capul de stâlp, nu aveam centură. Maşina nu este înmatriculată, abia am luat-o. Am sunat-o pe Adelina de vreo trei ori, s-a panicat total. I-am zis că am făcut accident şi că sunt bine. Vineri, tata a visat că eram cu el în maşină, am intrat într-o curbă, am pierdut controlul şi am căzut cu el în râpă. Mi-a zis să am grijă la volan şi am condus prudent tot weekendul. Azi s-a întâmplat asta”, şi-a povestit Speak isprava.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com