photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Starpicker – Sinophia (piesa noua)
starpicker(1)

Starpicker – Sinophia (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Starpicker – Sinophia (piesa noua)

Dupa fulminantul debut din 2016, cand a bifat titlul de piesa a saptamanii in emisiunea saptamanala a lui Armin van Buuren, romanul Starpicker se intoarce cu o noua productie, „Sinophia”.

Danut Aonofriesei vine din Iasi, iar anul trecut si-a lansat noul proiect muzical, intitulat Starpicker, dedicat ritmurilor uplifting trance care, nu-i asa, ne plac atat de mult! Giuseppe Ottaviani a apreciat „The Traveler”, primul single marca Starpicker, si i-a acordat ieseanului sansa sa isi lanseze piesa la labelul pe care italianul il gestioneaza in cadrul Black Hole Recordings. Acum, la inceput de an, Starpicker se intoarce la Go On Air Recordings cu „Sinophia”!

Daca romanii nostri de pe scena trance o vor tine asa tot anul, ne asteapta un 2017 tare interesant! Au trecut abia 10 zile din noul an, iar „Sinophia” lui Starpicker este deja cel de-al treilea release romanesc care urmeaza sa fie lansat anul acesta la o casa de discuri recunoscuta la nivel mondial dupa piesele noi de la Suncatcher si Nick V.

Nu stim exact ce inseamna titlul, dar cautarile noastre ne trimit spre tot felul de referinte legate de calatorii imaginare in spatiu. Va reamintim ca „Sinophia” este follow-up pentru „The Traveler”, piesa care a bifat atat titlul de „Tune of the week” in emisiunea A State of Trance a lui Armin van Buuren, cat si pe cel de „future favorite” (alegerea ascultatorilor). Sa tot debutezi in acest fel!

„Sinophia” va fi lansata pe 23 ianuarie 2017, la casa de discuri Go On Air a lui Giuseppe Ottaviani, imprint care isi desfasoara activitatea in cadrul gigantului Black Hole Recordings.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com