photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / STRICT’ – Fata de la Unirii (PREMIERA)
fata de la unirii

STRICT’ – Fata de la Unirii (PREMIERA)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

STRICT’ – Fata de la Unirii (PREMIERA)

Vara aceasta ne aduce o piesa fresh, semnata de artistul STRICT’. Piesa vine cu un vibe pozitiv si deschis, influentelele venind din zonele funk si rap.

„Fata de la Unirii”, se anunta a fi primul single al artistului. Piesa a fost produsa de Lu Chan si chitaristul Bogdan Prisecaru, finisajele cheie fiind realizate de echipa Code Production, echipa din care insasi artistul face parte. Videoclipul piesei a fost realizat de Alens si Natural Born Digital.

Filmarile s-au desfasurat in mai multe locatii din Bucuresti, timp in care protagonistii s-au distrat, fara indoiala. Videoclipul promite câteva surprize placute, cat si artistul cu viitoarele sale proiecte, urmatorul single anuntandu-se foarte aproape.


„Experiența asta la Code Production este fix ce trebuie, fac parte dintr-o echipa blana, la fel de blana ca si prietenii mei cu care am inceput piesa. Si cred ca asta este esenta, sa fii mereu inconjurat de oameni super tari. Cat despre clip, pot spune ca a fost si greu, dar si caterinca rau, si cel mai probabil urmatoarele materiale vor lua nastere sub aceeasi formula. Avem deja pregatit urmatorul single, si va promit ca este o surpriza.” a declarat STRICT’.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com