photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Surpriză la Eurovision România 2016. S-a retras o cântăreață
hayley_evetts

Surpriză la Eurovision România 2016. S-a retras o cântăreață

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Selecţia Naţională Eurovision 2016, care se va desfăşura la Sala Sporturilor din Baia Mare, în perioada 4-6 martie 2016, are parte deja de o primă surpriză de proporții. O cântăreață s-a retras din concurs și, astfel, conform regulamentului, locul ei în concurs va fi ocupat de următorul artist aflat pe lista de rezerve.

„Hayley Evetts şi-a anunţat retragerea din semifinala Selecţiei Naţionale Eurovision România 2016. Artista britanică a anunţat organizatorii că, din cauza unor probleme de sănătate, nu mai poate continua participarea în concurs”, se arată într-un comunicat transmis de TVR.

„Astfel, conform regulamentului, în locul artistului retras intră una dintre rezerve, în funcţie de notele obţinute din partea juriului. În această situaţie, trupa Gaşca de acasă va concura în semifinala din 4 martie 2016, de la Baia Mare, cu piesa «Tu eşti povestea»”, se mai spune în același comunicat.

Aceasta este piesa ieșită din concurs: „Brand New Day” (Hayley Evetts)

Piesa nouă în concurs: „Tu ești povestea” (Gașca de acasă)

Solista Hayley Evetts s-a accidentat la genunchi

„Cu mare tristeţe şi regret vă anunţăm că, urmare a unei accidentări serioase la genunchi, Hayley Evetts a fost sfătuită să nu mai cânte sau să facă efort timp de 6 săptămâni. Deoarece regulile concursului nu ne permit să aducem un interpret care să o înlocuiască pe Hayley, nu avem de ales decât să ne retragem piesa «Brand New Day» din semifinalele României Eurovision 2016”, a declarat Martyn Baylay, compozitorul piesei.

„Am vrea să mulţumim mult comisiei de selecţie Eurovision România 2016 pentru că a oferit melodiei noastre «Brand New Day» această şansă extraordinară şi ne simţim extraordinar de privilegiaţi că am fost invitaţi să participăm la semifinala din acest an”, a mai adăugat compozitorul britanic.

Ei formează trupa Gașca de acasă

gasca de acasa trupa eurovision 2016

Trupa Gașca de acasă a intrat în Selecția Națională Eurovision 2016 pe ultima sută de metri
foto: arhiva personală

 

Trupa Gașca de acasă are doi soliști: Andreea Carmen (25 de ani) și Răzvan (28 de ani), iar instrumentiști sunt Voicu (chitară), Pefi (tobe) și Lucian (tobe).

  • Selecţia Naţională, care se va desfăşura la Sala Sporturilor din Baia Mare în perioada 4-6 martie 2016, va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, dar şi online, pe tvrplus.ro. Pe site-ul eurovision.tvr.ro, fanii pot urmări toate noutățile și informaţiile despre concurs, atât din ţară, cât şi din străinătate.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com