photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Tarja Turunen – No Bitter End (Videoclip nou)
Tarja Turunen - No Bitter End

Tarja Turunen – No Bitter End (Videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Tarja Turunen – No Bitter End (Videoclip nou)

Regina heavy metalului, Tarja Turunen, a lansat videoclipul noului single, „No Bitter End”, extras de pe albumul supriză pregătit de aceasta.

Acesta face parte de pe albumul „The Brightest Void”, surpriza pe care artista a pregătit-o pentru fanii săi, în așteptarea albumului care va apărea în vară. Single-ul care deschide „The Brighetest Void”, este o primă privire în noul proiect al Tarjiei, care este de altfel unul dintre cele mai heavy de până acum. El surprinde cu riff-uri puternice de chitară, un beat energic realizat de Chad Smith la tobe și vocalul incredibil al fostei soliste Nightwish.

„Surprize, surprize! Sper că The Brightest Void este o surpriză plăcută pentru fiecare dintre voi. În timpul înregistrărilor pentru noul album, The Shadow Self, am realizat că sunt foarte multe cântece foarte dragi mie, doar pentru un singur album. Așadar, am decis să nu păstrez totul pentru mine și să împart cu voi, fanii mei, toate melodiile preferate. The Brightest Void este un album cu nouă piese! Sunt sigură că mulți vor descoperi imediat cât de mult cele două, The Brightest Void și The Shadow Self sunt împletite, chiar dacă sunt în același timp, două proiecte individuale. Sper că lansarea acestuia va îndulci așteptarea până în august și că piesele vă vor fi la fel de dragi cum îmi sunt mie.”, declară Tarja Turunen pe site-ul oficial.

„The Brightest Void” va fi lansat pe 3 iunie, în timp ce „The Shadow Self”, pe 8 august 2016.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com