photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Taylor Swift- Look What You Made Me Do (single nou)
taylor-swift-look-what-you-made-me-do

Taylor Swift- Look What You Made Me Do (single nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Taylor Swift- Look What You Made Me Do (single nou)

Taylor Swift vine cu un nou single agresiv si cu un mesaj care pare a fi directionat fix spre Kanye West. Look What You Made Me Do e o piesa diferita fata de ceea ce a lansat cantareata pana acum, cu beat-uri din zona experimentala si chiar influente ce par a veni din grunge.

Ramane de vazut si cum vor suna restul pieselor de pe noul album Taylor, pentru ca pare sa se indrepte intr-o directie noua, dar asta vom afla abia pe 10 noiembrie cand va aparea oficial Reputation. Deja lumea muzicala speculeaza ca piesa e directionata spre Kanye West, cu versuri care fac referire la scena inclinata pe care acesta a cantat in cadrul celui mai recent turneu al sau, in timp ce finalul pare a fi o conversatie inregistrata la telefon, indicand poate scandalul dintre ea si Kimye, cuplul spnand ca au obtinut aprobarea ei pentru piesa Famous.

Albumul Reputation vine la cativa ani dupa succesul pe care Taylor l-a inregistrat cu 1989. Chiar si asa, cantareata nu a lipsit cu totul din clasamentele muzicale, pentru ca am regasit-o alaturi de Zayn Malik pe coloana sonora a filmului Fifty Shades Darkeer cu piesa I Don’t Wanna Live Forever.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com