photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Taylor Swift – New Romantics (videoclip)
12963414_10153655666275369_1361987632607567180_n

Taylor Swift – New Romantics (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Videoclip oficial: Taylor Swift – New Romantics

Taylor Swift a lansat videoclipul noului single ”New Romantics”. În clip sunt prezentate înregistrări din cadrul turneului de promovare a albumului ”1989”.

După o perioadă de exclusivitate oferită de Taylor Swift brandului Apple, videoclipul piesei ”New Romantics” a apărut și pe Vevo. Vizualul surprinde momente din cadrul turneului ”1989”, atât din timpul concertelor, cât și din spatele scenei, de la repetiții.

”Cei mai cool oameni sunt liberi”, scria Taylor într-un mesaj pe Twitter în care anunța lansarea videoclipului ”New Romantics”.

Piesa a fost compusă de artistă împreună cu Max Martin și Shellback și este una dintre melodiile bonus de pe varianta deluxe a albumului ”1989”. Single-ul a fost apreciat de critici, fiind considerat o bijuterie a muzicii pop contemporane.

Taylor Swift a fost din perspectiva multora marea câștigătoare a galei premiilor Grammy 2016. Nu ca număr de trofee, artista plecând doar cu 3 din 7 posibile, ci ca importanță a premiilor primite. Tânăra artistă a luat  cel mai râvnit trofeu, respectiv Album Of The Year (Albumul Anului), fiind premiată si în categoria pop pentru aclamatul disc ”1989”.

„Aș vrea să le mulțumesc fanilor pentru ultimii 10 ani. (…) Fiind prima femeie care reușește să câștige Album Of The Year de două ori, aș vrea să le spun tuturor tinerelor femei că vor fi mereu oameni care vor încerca să vă descurajeze sau să-și asume merite pentru reușitele voastre. Dacă vă concentrați pe munca voastră și nu-i lăsați pe cei din jur să vă tragă în jos, veți ajunge acolo unde vă doriți, veți privi în jur și veți realiza că totul se datorează eforturilor voastre și a oamenilor care vă iubesc. Acesta va fi cel mai grozav sentiment pe care îl puteți avea!”, declara Taylor Swift la momentul acceptării premiului Grammy pentru Albumul Anului.

 

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com