photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Taylor Swift – Style (videoclip)
American singer Taylor Swift in the new photoshoot for 'Keds' new shoes collection

Taylor Swift – Style (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Programat sa apara oficial astazi in cadrul unei emisiuni clipul pentru Style, cel mai nou single promovat de Taylor Swift, a scapat pe net. Pentru aceast piesa, cantareata a optat pentru un videoclip de imagine, in care poza iubitului e proiectata pe corpul ei.

Seria aceasta de imagini e intrerupta de cadre cu cei doi, fie la plaja, fie pe un camp, fie intre cearsafuri. Piesa Style a fost scrisa de Max Martin, Shellback si Taylor Swift si este cel de-al treilea single promovat de pe albumul 1989, dupa Shake It Off si Blank Page.

 

Albumul cu care Taylor Swift a trecut oficial de la muzica country la pop sta deja de 11 saptamani pe prima pozitie in Billboard 200, iar cu single-urile lansate pana acum a reusit sa faca si istorie in clasament. Prima piesa, Shake It Off, s-a bucurat de un super succes si a primit si nominalizari la Premiile Grammy pentru Record of the Year, Song of the Year si Best Pop Solo Performance. Cel de-al doilea single, Blank Space, a debutat cu vanzari de 155 de mii de copii, iar pana acum s-a vandut in peste 3 milioane de copii.

Va place videoclipul?

Foto:Hepta.ro

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com