photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Taylor Swift – Wildest Dreams (videoclip)
taylor-swift-wildest-dreams-teaser

Taylor Swift – Wildest Dreams (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Taylor Swift vine cu un videoclip retro si o poveste de dragoste fara happy end pentru videoclipulWildest Dreams. Cantareata joca rolul unei actrite care se indragosteste pe platourile de filmare, dar nu toate relatiile au un final de Hollywood.

Videoclipul e regizat de Joseph Kahn, iar rolul principal masculin ii apartine modelului si actoruluiScott Eastwood (fiul cunoscutului actor si regizor), iar povestea clipului ne duce in anii ’50 pe teritoriul Africii, unde Taylor Swift traieste o poveste de dragoste. Fast-forward la premiera filmului si Taylor ramane doar cu amintirile frumoase, unele dintre ele chiar parte a peliculei in care joaca.

 

Taylor Swift termina de promovat albumul 1989, care a beneficiat de un turneu prin SUA in cadrul caruia cantareata a adus alaturi de ea pe scena o multime de vedete. Cel mai recent material de studio al cantaretei a dat hit dupa hit. Intai am ascultat-o cu Shake It Off, apoi cu Style si cel mai recent cu Bad Blood. Videoclipul, in care prietenele ei faimoase si frumoase au jucat rolul principal, a primit atat aprecieri cat si critici, iar Taylor a devenit si tinta lui Nicki Minaj dupa ce s-au anuntat nominalizarile la MTV VMA 2015.

Va place povestea din clipul Taylor Swift?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com