photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / The Script – Man on a Wire (videoclip)
the-script-man-on-a-wire-e1425832067371

The Script – Man on a Wire (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Solistul Danny O’ Donoghue a luat lucrurile la propriu pentru cel mai nou videoclip The Script si s-a urcat pe sarma pentru Man on a Wire. Se pare ca aceasta e cea mai buna metoda pentru a o convinge pe iubita sa se intoarca la el, cum altfel, decat tot pe sarma.

 

 

 

Cantaretul a declarat ca au avut un buget mare pentru acest videoclip si ca s-a antrenat pentru momentul in care trebuia sa mearga pe sarma in afara cladirii. Ideea videoclipului a fost inspirata de documentarul francezului Phillipe Petit:

 

‘We flew to Cape Town, we flew the director over from the USA, we secured a big budget and then suddenly it was the training day and I had to step off the building! It was so scary, everyone tells you not to look down but as soon as I stepped off I looked down. You cant not look down. It doesn’t get any easier either, the wire is two inches in diameter and every step feels like the first step.’

 

 

 

 

The Script promoveaza cel mai nou album de studio al lor, No Sound Without Silence, iar acum se afla intr-un turneu mondial care ii va duce prin 20 de tari din Africa de Sud pana in SUA, Coreea sau Noua Zeelanda. Primul lor single, Superheroes a ajuns si la noi, in timp ce in Marea Britanie a urcat pe locul al treilea iar in SUA de abia a intrat pe pozitia 73 in Billboard Hot 100. Urmatoarea piesa promovata a fost No Good in Goodbye, care a urcat doar in clasamentul Adult Top 40, insa pe locul 27.

 

Va place videoclipul? Ce ziceti de ideea de a merge pe bune pe sarma?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com