photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / THE ULTIMATE THRILLER – THE MICHAEL JACKSON TRIBUTE – LIVE IN BUCHAREST
poster-717x1024

THE ULTIMATE THRILLER – THE MICHAEL JACKSON TRIBUTE – LIVE IN BUCHAREST

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

THE ULTIMATE THRILLER – THE MICHAEL JACKSON TRIBUTE – LIVE IN BUCHAREST

Trupa lui Michael Jackson va asteapta pe 7 IULIE in Piata Constitutiei pentru a va oferi CEA MAI TARE EXPERIENTA A VERII! Muzica, Emotie, Suspans, Extaz, Fiori, Iubire si Magie! ( Michael Prince-Compozitor si inginer de sunet, Sam Sims-basist, LaVelle Smith Jr-Coregraf, Fabio Morda-Solist vocal, Jennifer Batten-Chitarista, Darrell Smith-Clapar, Robert Hyman-Tobe ). Proiectul este PREMIERA MONDIALA si in Romania se da startul Turneului “ The Ultimate ThrillerThe Michael Jackson Tribute”.

INFO COMPONENTA ECHIPA MICHAEL JACKSON

LaVelle Smith Jr. (Coregraf) a servit drept dansator, coregraf si consultant creativ pentru cele mai mari nume ale muzicii pop inca din momentul in care a pasit pe scena dansului profesionist. A fost langa Michael Jackson, neconditionat, timp de 23 de ani.
LaVelle a lucrat in diverse proiecte pentru artisti precum Beyoncé, Usher, Diana Ross, Chris Brown, Rihanna, Destiny’s Child, Janet Jackson, En Vogue, TLC, George Michael, Ricky Martin, Brandy… dar a experimentat totodata cinematografia si reclamele corporative.
LaVelle a castigat 5 premii MTV pentru cea mai buna coregrafie si a fost inclus in DuPont Manual Hall of Fame in 2006, fiind cel mai tanar membru care a primit aceasta distinctie. In 2007 a fost beneficiarul premiului Dance Media Honors.
Din 2006 pana in Mai 2009 Smith a lucrat cu Michael Jackson la turneul This IS IT.

Jennifer Batten (Chitarista) a cantat pe cele mai mari scene din lume alaturi de Michael Jackson si de idolul ei – Jeff Beck.
In 1987, un prieten i-a spus de auditiile pentru turneul lui Michael Jackson.
Dupa un an si jumatate de turneu impreuna cu regele muzicii pop, noua aparitie… muzicala cu parul blond tapat si jacheta lucioasa de piele era una dintre cel mai populare senzatii a anilor ’80. In acele vremuri, mai toate trupele erau compuse doar din baieti… Jennifer a fost destul deincapatanata si de increzatoare in talentul sau, incat a reusit sa-si faca un nume in industria muzicala.
Datorita lui Jennifer, fetele inzestrate cu alte talente decat fizicul si-au croit drum in lumea muzicii.
Jennifer a aparut pe trei albume ale lui Michael Jackson si pe doua albume cu Jeff Beck.
Jennifer Batten a fost una dintre cele mai apropiate persoane ale regelui muzicii pop. Ea nu s-a sfiit sa declare ca Michael Jackson a fost persoana datorita careia a reusit sa-si cumpere o casa.

MICHAEL PRINCE ( PRODUCATOR MUZICAL SI INGINER DE SUNET ) Timp de 14 ani i-a fost lui Michael Jackson producator muzical, inginer de sunet si poate unul dintre cei mai buni prieteni. Trebuia doar sa asculti detaliile complicate, adancimea si masurile din performantele live sau de studio ale lui Michael Jackson, ca sa poti aprecia nivelul de maiestrie pe care MICHAEL PRINCE il avea, prin capturarea fiecarei nuante subtile din vocea superstarului. Atentia sa pentru detalii l-au facut remarcat in industria muzicala lucrand astfel cu o lista impresionanta de artisti dintre care: Celine Dion, Beyonce, Mariah Carey, Britney Spears, Usher, Shakira si multi altii.
In prezent detine 20 de piese pe care le-a inregistrat cu Michael Jackson, dar care n-au fost niciodata lansate.

Sam Sims ( Basist ) e un nume în R&B, pop, rock şi jazz, de 25 de ani. Cunoscut ca fiind un basist foarte versatil, a cântat alături de mari star-uri – Michael Jackson, Mariah Carey, Justin Timberlake, Janet Jackson, Michael McDonald, Utada Hikaru, Kd Lang, Rob Halford, Backstreet Boys, Bette Midler, Whitney Houston, George Duke, Maxwell şi mulţi alţii.
Darrell Laurent Smith (CLAPAR), unul dintre cei mai buni clapari din lume este mentionat de legenda Stevie Nicks ( Fleetwood Mac ) ca fiind „claparul ei favorit”. Acesta a cantat alaturi de Elton John, Stevie Wonder, P!nk, JAY Z,Janet Jackson, Cher , Bette Midler , Anita Baker, Sheena Easton, Robert Palmer, Paula Abdul, Lady Antebellum, Darlene Love, Bonnie Raitt,Vanessa Carlton , Dave Stewart, Melbourne Symphony Orchestra , MC Lyte, Marry j Blige, Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour by Cirque du Soleil
Acesta a compus numeroase coloane sonore pentru Warner Bros. Pictures, emisiuni tv ca Extra, Ellen DeGeneres, Judge Mathis, The Bachelor, Crime Watch Daily, Cartoon Network.

ROBERT HYMAN ( TOBE )

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com