photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / The Weeknd – Reminder (videoclip nou)
91e2c35f

The Weeknd – Reminder (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

The Weeknd – Reminder (videoclip nou)

The Weeknd isi aduce intreaga gasca in cel mai nou videoclip – Drake, ASAP Rocky, French Montanta, YG si altii, cu totii apar in Reminder.

Videoclipul aduce petreceri, plimbari prin cartier, fete, avioane particulare si un ride cu masinile de lux, ocazie cu care il vedem si pe Drake si sunt anulate toate zvonurile despre posibile disensiuni intre cei doi. Clipul pentru Reminder apare doar la cateva zile de la momentul live de la Premiile Grammy, unde The Weeknd ne-a demonstrat inca o data cat e de talentat, alaturi de francezii de la Daft Punk.

Reminder e extras de pe cel mai recent album al canadianului, Starboy, material in care fiecare piesa va beneficia de un videoclip. The Weeknd nu face altceva decat sa isi continue succesul pe care l-a avut recent cu single-urile Can’t Feel My Face sau The Hills, care l-au adus la varful clasamentului Billboard Hot 100. Starboy, piesa care da titlul celui de-al treilea material al sau a urcat pe primele pozitii in mai multe topuri europene, iar in SUA a ajuns din nou pe primul loc atat in Hot 100 cat si in US Rhythmic si Hot R&B/Hip-Hop Songs.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou) J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com