photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / The Weeknd – Secrets (videoclip nou)
the-weeknd-secrets

The Weeknd – Secrets (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

The Weeknd – Secrets (videoclip nou)

The Weeknd vine cu un videoclip pentru inca una dintre piesele de pe Starboy, Secrets. Pentru acest vizual, avem parte de un decor arhitectural impresionant si o poveste in care Abel urmareste o femeie in timp ce aceast se vede cu un alt barbat.

Deja au aparut specualatiile ca videoclipul ar fi de fapt o aluzie la actuala sa iubita, Selena Gomez, si relatia pe care aceasta a avut-o cu Justin Bieber, totul sub atenta regie a lui Pedro Martin-Calero.

Secrets e o noua piesa promovata de pe cel mai recent album al artistului canadian, Starboy si include sample-uri din Talking in your Sleep a celor de la The Romantics si Pale Shelter a grupului Tears for Fears. Vizualul nu este primul realizat pentru acest videoclip, pentru ca Secrets a aparut si in short-filmul Mania, lansat in luna noiembrie si care mai includea piesele Party Monster, I Feel It Coming, All I Know si Sidewalks. Starboy a aparut la finalul anului trecut si a primit recenzii foarte bune din partea criticilor, materialul ajungand pe primul loc in Billboard 200 si fiind certificat cu dublu disc de platina. Single-urile pe care le-a promovat The Weeknd pana acum au inclus piesa care da titlul discului, I Feel It Coming, Party Monster, Reminder si Rockin.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com