photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / The Weeknd – Tell Your Friend (videoclip)
the-weeknd1

The Weeknd – Tell Your Friend (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

The Weeknd vine cu un videoclip cel putin ciudat pentru cea mai noua piesa a sa, Tell Your Friends. Trackul a fost produs de Kanye West, iar vizualul poate fi un pic disturbung, pentru ca artistul canadian alege sa se ingroape de viu.

La inceput clipul regizat de Grant Singer ne duce putin in eroare, The Weeknd pare ca ingroapa pe cineva, pentru ca apoi sa ne dam seama ca e chiar el in sacul de plastic. Scena de final e dramatica, cu o femeie impuscata chiar de artistul canadian, intr-un moment de violenta neasteptat. Pentru ca povesta sa fie completa, pe final Tell Your Friends se incheie cu acordurile unei alte piese, Real Life.

Trackul face parte de pe noul album lansat de The Weeknd, Beauty Behind Madness, programat sa apara la finalul acestei luni. Pe langa single-urile de promovare lansate pana acum, cantaretul va pleca si intr-un turneu care va incepe in luna noiembrie si se va desfasura in SUA. Noul disc contine colaborari interesante, iar single-ul Can’t Feel My Face deja se bucura de un super succes in clasamentele muzicale. The Weeknd continua, practic, succesul pe care l-a avut cu piesa Earned It, inclusa pe coloana sonora a filmului Fifty Shades of Grey.

Ce ziceti de ideea clipului? Are vreun mesaj ascuns de care nu ne-am prins?

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com