photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Theo Rose – Noi stim (videoclip nou)
12974257_1707454376140232_4715285569391341910_n

Theo Rose – Noi stim (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Theo Rose, pe numele sau real Theodora Diaconu, a crescut inconjurata de muzica si dans. Recitalurile pe care le sustinea mica artista in fata familiei si a prietenilor, folosind un tub de spray pe post de microfon, au indepartat orice dubiu asupra viitoarei cariere, era clar nascuta pentru muzica. Dupa serbarile scolare au urmat firesc festivalurile din tara iar premiile si laudele cu care era coplesita au confirmat alegerea facuta.

Tanara este inzestrata nu doar cu o voce angelica pe care o controleaza perfect, ci si cu un look proaspat si placut. Mai adaugam la acestea determinare si o atitudine serioasa pentru progres si avem toate premisele unui star in devenire!

Ecuatia succesului este completata de efortul depus de Theo pentru a se perfectiona si creste ca artist.

Dupa ce acum 2 ani am putut-o admira ca prezentatoare la KIDSing, in prezent ea poate fi urmarita in cadrul show-ului “Te cunosc de undeva” la Antena 1. Theo creste de la piesa la piesa incantand publicul cu vocea si timbrul abordat.

Dupa debutul de rasunet cu Diamonds & Pearls, unde tanara canta in duet cu Jester despre compromisuri si riscurile la care se expun artistii in drumul lor spre success, si single-lul “Pe Bune”, care a adunat milioane de vizualizari pe Youtube, Theo revine cu o noua piesa in acelasi stil caracteristic, direct si lejer. Theo este artista ale carei piese vin cu un mesaj structurat si accesibil pe principiul “Punct ochit, punct lovit”.

Legat de piesa Theo declara „Fiind o fire sincera si realista, am hotarat fara vreo retinere, sa spun lucrurilor pe nume printr-o piesa. “Noi stim” este piesa unei adolescente, care, ajunsa la pragul maturitatii, realizeaza ca majoritatea baietilor sunt in goana dupa sex si vanitate, si ca femeile au puterea de a le schimba conceptiile si de a le citi gandurile.”

Asadar, “Noi stim” ce vor baietii, asa-i?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com