photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Tiesto – Suburban Train (Jordan Suckley Remix)
remixul lunii tiesto jordan suckley

Tiesto – Suburban Train (Jordan Suckley Remix)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Titlul de remix al lunii septembrie merge de la noi catre Jordan Suckley, care a refacut una dintre cele mai tari piese clasice trance din toate timpurile: Suburban Train, produsa de Tiesto in urma cu 15 ani.

Produsa in 2000 si lansata un an mai tarziu pe albumul de debut al lui Tiesto, „Suburban Train” s-a perindat in acea perioada prin multe topuri. Productia a fost remixata de-a lungul timpului de nume precum Way Out West, Marc O’Tool, Sean Tyas si Armin van Buuren. Acestora li se alatura acumJordan Suckley, care a pastrat o parte din elementele uplifting trance care au facut acest track iconic pentru scena trance, adaugand linia sa de bass pronuntata, finisajele techy caracteristice si cateva voci atmosferice.

Jordan Suckley Remix pentru Tiesto „Suburban Train”

Lansat astazi la labelul condus de Jordan Suckley, Damaged Records (imprint al Black Hole Recordings), remixul a fost testat de catre Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Mark Sherry, Ferry Corsten, Andrew Rayel.

Chiar daca este primul material pe care il dedicam exclusiv unei productii marca Jordan Suckley, este un producator pe care l-am mai mentionat in articolele noastre, incepand cu exclusivitatile de la ASOT 650si terminand cu noul album al lui Paul van Dyk „Politics of Dancing Vol. 3″, printre colaboratori numarandu-se si remixerul nostru al lunii.

Cum vi se pare?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com