photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Tim Mason – Overdrive
tim mason

Tim Mason – Overdrive

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

S-a lansat la Size, a trecut apoi pe la divizia progressive la Spinnin, anul trecut a debutat la Armada, iar acum talentatul britanic Tim Mason intra si la Zerothree Music, cu „Overdrive”, un cocktail progressive house cu serioase influente trance care o sa va unga la inima!

Nu degeaba am facut enumerarea aceea de case de discuri in startul recenziei noastre, ci ca sa vedeti ca daca esti talentat si ai un sound fresh nu ai cum sa nu fii cautat. Piesele lui Tim Mason sunt puse atat de reprezentantii zonei EDM, cat si de trancerii care vor sa isi inceapa seturile cu ceva domol si de incalzire. „Overdrive” chiar va prinde, e molipsitoare!

Anul trecut, cu „Rapture” si „Output” Tim Mason chiar a dus-o bine, iar 2016 se anunta si mai bogat in melodii progressive house care sa ne incante urechile. N-avem ce referinte sa va dam pentru Tim pentru ca e prima data cand vorbim despre el aici, dar „Overdrive” ar trebui sa spuna totul.

Noua piesa a lui Tim Mason va fi lansata vineri, 22 ianuarie 2016, la Zerothree Music, un label de la care cu siguranta va vom mai prezenta artisti si piese noi!

Va place genul acesta de muzica electronica?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com