photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Top 10 piese trance ale iernii (mix inclus)
kristofer top 10 winter

Top 10 piese trance ale iernii (mix inclus)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Calendaristic, iarna s-a dus, dar daca e sa aruncam privirea spre fereastra s-ar putea sa ne intrebam daca nu cumva primavara ezita sa isi arate razele de soare. Tocmai de aceea, profitam de aceasta incertitudine climaterica si va aducem piesele noastre trance favorite din iarna care tocmai a trecut

Au fost 3 luni in care zapada ne-a cam lipsit, insa nu si muzica electronica noua si de calitate. Am facut topuri si recapitulari de final de an, insa in timpul in care noi puneam punct anului 2015 inca erau producatori care isi lansau ultimele release-uri din an. Vreo 2 le gasiti in acest top deoarece sunt lansate in aceasta iarna. In rest, avem productii din 2016, 2 dintre ele fiind de fapt piese oferite gratuit.

Avem progressive trance, deep trance, vocal trance, dar si uplifting pe finalul setului. Asa cum v-am obisnuit pana acum, si acest top vine mixat, ordinea in care am pus piesele in compilatie nefiind neaparat structura topului.

Bastian Salbart – Hold [High Contrast]

Jason Ross & Wrechiski – Frontier [Anjunabeats]

Raven & Kleekamp – Click It or Ticket [Mandala Beatz]

Arkham Knights – Legacy [Coldharbour]

Pavel Denisov – I Want To Believe (Platunoff Remix) [Sunstate]

The Thrillseekers – Dreaming Of You (Ruffault Remix) [CDR]

Andy Moor – Resurrection [AVA]

Mike Saint-Jules & Amy Kirkpatrick – Galaxy (A.R.D.I Remix) [AVA]

Pearson & Hirst – Your Embrace (Mike Sanders Remix) [Digital Society]

Jesper Olesen & Dreamy – Reckless [CDR]

Chiar daca nu am structurat piesele in functie de locuri, asa cum se procedeaza in cazul topurilor, avem totusi favoritele noastre. Ne-a fost foarte greu sa ne decidem daca piesa noastra favorita din ultimele 3 luni este remixul tanarului upcomer Ruffault (de care cu siguranta vom mai auzi anul acesta!) sau revenirea lui Andy Moor si am ajuns la concluzia ca „Resurrection” merita acest titlu.

In plus, AVA Recordings, casa de discuri ce se bucura de 2 piese in topul nostru, are o perioada foarte buna si release-urile pe care Andy Moor le semneaza acolo ne dau de inteles ca britanicul s-a intors! In rest, Coldharbour si Anjunabeats se mentin cu ajutorul lui Arkham Knights, respectiv Jason Ross, iar High Contrast au si ei un loc in top datorita noii piese de la Bastian Salbart, „Hold”. Dam foarte mare importanta labelurilor deoarece fara acestea ne-ar fi foarte greu sa descoperim atatia artisti buni si mai ales atatea piese din care sa alegem crema cremei.

Top 10 trance iarna 2016 (mixat de Kristofer)

Speram sa va placa selectia noastra si chiar asteptam sugestiile voastre pentru viitoarele recenzii si recapitulari. E foarte important pentru noi ce va place, suntem siguri ca exista piese bune care ne scapa, asa ca feedback-ul vostru e mereu binevenit!

Care este pentru voi piesa trance preferata din aceasta iarna?

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com