photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Tove Lo – Disco Tits (videoclip nou)
Tove-Lo-Disco-Tits-1504801417 (1)

Tove Lo – Disco Tits (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Tove Lo – Disco Tits (videoclip nou)

Tove Lo lanseaza un videoclip care s-ar putea sa vi se para provocator pentru cel mai nou single al sau, Disco Tits. Cantareata traieste o pasionala poveste cu un…muppet, intr-un material video din care nu lipsesc scenele sexuale si aluziile la droguri.

Disco Tits e regizat de catre Tim Erem, colaboratorul artistei si pentru anterioarele produse video, Fairy Dust, Moments sau Close (Nick Jonas feat Tove Lo) sau regizorul unor videoclipuri de la Rihanna (Work) sau Major Lazar (Lean On).

Disco Tits este lansat dupa proiectul recent, “Fire Fade”, ce a continut un videoclip-film de 21 de minute. Materialul “Fire Fade” a inclus si alte 5 piese de pe albumul “Lady Wood” – “Don’t Talk About It,” “Imaginary Friend,” “Keep It Simple,” “Flashes,” and “WTF Love Is”.

Doua miliarde de streamuri in magazinele digitale, sute de milioane de vizualizari pe YouTube, nominalizari la premiile muzicale din intreaga lume, Tove Lo a vandut cel mai recent material discographic, “LADY WOOD”, in peste 3 milioane de copii. Hiturile lansate pana acum, Habits (Stay High), Talking Body etc, dar si colaborari de top alaturi de Nick Jonas (Close), Coldplay (Fun), Years & Years (Desire), Broods (Freak Of Nature), Adam Lambert (Rumors), Flume (Say It), and Alesso (Heroes), au propulsat-o in topurile muzicale internationale.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com