photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Tranda – Shaii feat. Cris Blaziny & Chimie (piesa noua)
cover-tranda-shaii

Tranda – Shaii feat. Cris Blaziny & Chimie (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Tranda lanseaza astazi prima piesa de pe noul sau album – CONSTANGELES - Volumul 2. Alaturi de Cris Blaziny si Chimie, Tranda vine cu trackul Shaii.

Noul EP Tranda va aparea la inceputul lunii octombrie, la un an si jumatate de la primul volum CONSTANGELES si la trei ani dupa albumul sau de debut, Evolutia. Pentru acest nou material, Tranda promite un sound divers, 10 piese si colaborari inedite. „

Pentru cei care nu stiu ce inseamna SHAII, in Constanta noi mai spunem SHAU in loc de „frate” sau „bro”. De acolo pluralul SHAII. Cat despre piesa, a venit natural. De cand facusem instrumentalul si refrenul, m-a dus cu gandul acasa si am stiut ca o sa fie o treaba de CONSTANGELES. Colaborarea cu Bla si Chimie a mers fin, shaii au venit la fix. Sper sa va placa si, pana pe 9 octombrie, tinem legatura pe pagina mea de Facebook. Va pup. YeShawoo!” – Tranda

„Are energie, are stari variate si simt ca e continuarea fireasca a volumului 1. A fost un proces destul de lung pana sa stabilesc piesele care se potrivesc pentru o dinamica mai buna a materialului. Cateva piese nu au mai ajuns pe album, tocmai din cauza ca vreau sa fie cat mai concentrat.”, spune Tranda despre „CONSTANGELES – Volumul 2”.

Primul volum „CONSTANGELES” a fost prezentat la inceputul anului trecut si a fost promovat impreuna cu doua single-uri, „SxPB” feat. Grasu XXL & Smiley si „Persoana Mea” feat. Sore, care au beneficiat si de doua videoclipuri, pe care le puteti urmari pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Cum vi se pare noua piesa Tranda?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com